ponedjeljak, 22. ožujka 2010.

Modni trendovi za 2010

Iako smo već zakoračili u proljeće, nije loše ponoviti neke od glavnih modnih trendova za ovu godinu.

Za 2010.g. se najavljuje da će biti žestoka kada su u pitanju ekstremne boje i uzorci. Svakako treba obratiti pozornost na sve dijelove koji će sadržavati neki životinjski otisak, pa se pripremite na leopardove točke ili slične životinjske teme.

Također, ove godine su u modi i metalne boje poput zlatne ili srebrne, no da bi se malo ublažila silina uzoraka i boja, za blejzere i kaputiće obavezno odaberite neku neutralnu boju poput sive ili beige. U ljetnim mjesecima se pripremite biti provokativni i odjenite prozirni top.

Osim novih trendova, u modu se ponovo vraćaju vruće hlačice i kombinezoni, i to u kombinaciji sa dokoljenkama ili čarapama iznad koljena. Ako ne volite nositi hlačice, možete također izgledati trendy ako obučete suknju sa visokim rasporom. Kao i gornji dijelovi, tako i hlače i suknje mogu imati životinjske otiske.

Da ne bi sve bilo previše dosadno, životinjske uzorke možete zamijeniti i cvjetnim ili apstraktnim otiskom.

Za sve ljubitelje jeansa dobra vijest – u modi su i skrpane traperice i poderane traperice. Rock n' roll moda je nešto što nikada ne zastarijeva.



Kao opreka živahnom i divljem outfitu, na noge obujte nešto neutralne boje. U modi su sve vrsti klompi, natikača i balerinki.

Nakit sa životinjskim uzorkom bi također trebao postati sastavni dio vaše garderobe za ovu sezonu, pogotovo ako niste skloni eksperimentiranju sa odjevnim predmetima živahnih i jakih uzoraka.

Nema komentara:

 
Zaštita privatnosti