četvrtak, 18. ožujka 2010.

3 cool mjesta za nanošenje parfema

Nanošenje parfema je oduvijek bilo popularno među ženama i djevojkama. Osim što bolje mirišimo, na taj način privlačimo pripadnike suprotnog spola. Na određenim mjestima našeg tijela miris parfema se posebno ističe.

Iako zvuči čudno, ali jedno od najboljih područja za nanošenje parfema je kosa. Da bi učinak bio što veći, osoba koja namiriši svoju kosu treba koristi proizvode za njegu kose koji nemaju mirisa kako se ne bi sudarali sa aromom parfema. Naravno, pripazite da se ne pošpricate po očima.


Drugo područje je svakako vrat. To je mjesto je posebno popularno kod mladih djevojaka koje se spremaju na izlazak – iz jednostavnog razloga – kada joj se približi mladić, automatski će pomirisati ugodnu aromu parfema što u konačnici (najvjerojatnije) vodi do poljupca, no ako je poljubi u vrat, može ga odbiti neugodan okus istog. Umjesto direktno na vrat, parfem nanesite na ovratnik ili kragnu…možda upali.

Treća točka je nanošenje parfema na zglob. Trag mirisa će se automatski izvući i načiniti parfimirani oblak koji će lebdjeti oko vas kada se krećete, te vas na taj načini učiniti elegantnijom i poželjnijom.

Nema komentara:

 
Zaštita privatnosti